TALITAKUMI WEEKEND

Korte maar zeer krachtige retraite

Korte maar zeer krachtige retraite

Ik heb nu twee keer deel mogen nemen aan TK; deze retraites zijn kort maar zeker krachtig! Wat ik mooi vind aan deze retraite, is dat ik mezelf niet anders hoef voor te doen!

Ik heb nu twee keer deel mogen nemen aan TK; deze retraites zijn kort maar zeker krachtig!
Wat ik mooi vind aan deze retraite, is dat ik mezelf niet anders hoef voor te doen! Hoe gebroken ik ook ben, ik mag er wezen! De teamleden en andere deelnemers staan ook voor elkaar klaar, we bidden graag samen en ook voor elkaar; een en al warmte!

Ik weet nooit van te voren met welke giften ik naar huis zal gaan! God ontvangt de deelnemers graag met open armen en Hij staat altijd klaar om iedereen te zegenen.

“(…) Het enige waarop ik mij kan beroemen, is mijn zwakheid, omdat God die zwakheid gebruikt om zijn grootheid en kracht te tonen.” 2 Korinthiërs‬ ‭12‬:‭5

Andere Ervaringen

Wees niet bang

Tijdens het avondeten op de eerste avond hoorde ik in mijn gedachten: ‘Wees niet bang’. Deze woorden en woorden van gelijke strekking kwamen later ook terug. Het was een bemoedigend weekend dat me zeker heeft geholpen om om te gaan met de situatie waar ik nu in zit.

Lees verder >>

Warm, gastvrij en uitnodigend

De bijeenkomsten, met gesprek en vooral de samenzang heeft mij in het hart geraakt, juist in al zijn eenvoud en directheid. Ik voelde echt dat Jezus aanwezig was. Ik heb heel veel gehuild en dat mocht en was goed.

Lees verder >>