TALITAKUMI WEEKEND

Korte maar zeer krachtige retraite

Korte maar zeer krachtige retraite

Ik heb nu twee keer deel mogen nemen aan TK; deze retraites zijn kort maar zeker krachtig! Wat ik mooi vind aan deze retraite, is dat ik mezelf niet anders hoef voor te doen!

Ik heb nu twee keer deel mogen nemen aan TK; deze retraites zijn kort maar zeker krachtig!
Wat ik mooi vind aan deze retraite, is dat ik mezelf niet anders hoef voor te doen! Hoe gebroken ik ook ben, ik mag er wezen! De teamleden en andere deelnemers staan ook voor elkaar klaar, we bidden graag samen en ook voor elkaar; een en al warmte!

Ik weet nooit van te voren met welke giften ik naar huis zal gaan! God ontvangt de deelnemers graag met open armen en Hij staat altijd klaar om iedereen te zegenen.

“(…) Het enige waarop ik mij kan beroemen, is mijn zwakheid, omdat God die zwakheid gebruikt om zijn grootheid en kracht te tonen.” 2 Korinthiërs‬ ‭12‬:‭5

Andere Ervaringen

Warm, gastvrij en uitnodigend

De bijeenkomsten, met gesprek en vooral de samenzang heeft mij in het hart geraakt, juist in al zijn eenvoud en directheid. Ik voelde echt dat Jezus aanwezig was. Ik heb heel veel gehuild en dat mocht en was goed.

Lees verder >>

Liefde en zorg gekregen

Ik heb de liefde en zorg die ik heb gekregen als heel bijzonder ervaren, een genade van God. Ik denk regelmatig aan de tekst waarmee pastor Rob me heeft gezegend en het helpt me om naar God te kijken in plaats van naar mijn eigen onnodige schaamtegevoelens.

Lees verder >>