TALITAKUMI WEEKEND

Wees niet bang

Wees niet bang

Tijdens het avondeten op de eerste avond hoorde ik in mijn gedachten: 'Wees niet bang'. Deze woorden en woorden van gelijke strekking kwamen later ook terug. Het was een bemoedigend weekend dat me zeker heeft geholpen om om te gaan met de situatie waar ik nu in zit.

“Wat ik heel frappant vond was dat ik tijdens het avondeten op de eerste avond in mijn gedachten hoorde; ‘wees niet bang’. Deze woorden en woorden van gelijke strekking kwamen later ook terug in het weekend. Zelfs in de bijbeltekst die ik na afloop kreeg na het bidden in de groep. Ik kreeg ook allerlei bevestigingen van beelden die ik jaren terug ook had. Al met al vond ik het een bemoedigend weekend en heeft me zeker geholpen om om te gaan met de situatie waar ik nu in zit.”

Thijs

Andere Ervaringen

Warm, gastvrij en uitnodigend

De bijeenkomsten, met gesprek en vooral de samenzang heeft mij in het hart geraakt, juist in al zijn eenvoud en directheid. Ik voelde echt dat Jezus aanwezig was. Ik heb heel veel gehuild en dat mocht en was goed.

Lees verder >>

Liefde en zorg gekregen

Ik heb de liefde en zorg die ik heb gekregen als heel bijzonder ervaren, een genade van God. Ik denk regelmatig aan de tekst waarmee pastor Rob me heeft gezegend en het helpt me om naar God te kijken in plaats van naar mijn eigen onnodige schaamtegevoelens.

Lees verder >>