TALITAKUMI WEEKEND

Liefde en zorg gekregen

Liefde en zorg gekregen

Ik heb de liefde en zorg die ik heb gekregen als heel bijzonder ervaren, een genade van God. Ik denk regelmatig aan de tekst waarmee pastor Rob me heeft gezegend en het helpt me om naar God te kijken in plaats van naar mijn eigen onnodige schaamtegevoelens.

Ik heb de liefde en zorg die ik heb gekregen als heel bijzonder ervaren, een genade van God. Ik denk regelmatig aan de tekst waarmee pastor Rob me heeft gezegend en het helpt me om naar God te kijken in plaats van naar mijn eigen onnodige schaamtegevoelens.

Ook heb ik iets in de sfeer ervaren wat ik moeilijk onder woorden kan brengen. Het gevoel dat je allemaal van God afhankelijk bent en van hem mag ontvangen en dat er dan voor iedereen ruimte is en voor iedereen genoeg is. Zoiets. Dat niemand zich groter of kleiner hoeft te maken dan hij is.

Andere Ervaringen

Wees niet bang

Tijdens het avondeten op de eerste avond hoorde ik in mijn gedachten: ‘Wees niet bang’. Deze woorden en woorden van gelijke strekking kwamen later ook terug. Het was een bemoedigend weekend dat me zeker heeft geholpen om om te gaan met de situatie waar ik nu in zit.

Lees verder >>

Warm, gastvrij en uitnodigend

De bijeenkomsten, met gesprek en vooral de samenzang heeft mij in het hart geraakt, juist in al zijn eenvoud en directheid. Ik voelde echt dat Jezus aanwezig was. Ik heb heel veel gehuild en dat mocht en was goed.

Lees verder >>