TALITAKUMI WEEKEND

LOSLATEN, geloven en vertrouwen op Jezus

LOSLATEN, geloven en vertrouwen op Jezus

LOSLATEN, geloven en vertrouwen op Jezus. Mijn zorgen met Hem delen, aan Hem overlaten en erop vertrouwen dat Hij zich voor mij inzet. Dat Hij met mij meeloopt in mijn niet eenvoudige leven, dat hij altijd bij me is, dat probeer ik te doen.

LOSLATEN, geloven en vertrouwen op Jezus. Mijn zorgen met Hem delen, aan Hem overlaten en erop vertrouwen dat Hij zich voor mij inzet. Dat Hij met mij meeloopt in mijn niet eenvoudige leven, dat hij altijd bij me is, dat probeer ik te doen. Een moeilijke opgave voor iemand die altijd de touwtjes in eigen hand wil hebben. ik heb veel steun aan de woorden “loslaten is God laten”. Het geeft me veel rust. Een mooi symbool was om de geschreven woorden op een velletje papier in gezegend water los te laten.

GOD ERVAREN ALS EEN GOEDE OUDER: Dat eenvoudige en overtuigende gebed “”ze zei de eenvoudige woorden Heer dank U voor C’s leven….maakte me in staat om de genade te ontvangen om te bedanken en het geschenk van vreugde te ontvangen: God te beginnen ervaren als een goede ouder. Toen de retraite voorbij was, voelde ik me veel meer vredig en ontspannen om met anderen om te gaan zonder mezelf als een verspilling van leven te beschouwen. Ik begon me een prachtig schepsel te voelen!

Andere Ervaringen

Warm, gastvrij en uitnodigend

De bijeenkomsten, met gesprek en vooral de samenzang heeft mij in het hart geraakt, juist in al zijn eenvoud en directheid. Ik voelde echt dat Jezus aanwezig was. Ik heb heel veel gehuild en dat mocht en was goed.

Lees verder >>

Liefde en zorg gekregen

Ik heb de liefde en zorg die ik heb gekregen als heel bijzonder ervaren, een genade van God. Ik denk regelmatig aan de tekst waarmee pastor Rob me heeft gezegend en het helpt me om naar God te kijken in plaats van naar mijn eigen onnodige schaamtegevoelens.

Lees verder >>